WordPress
Plug & Play

Vi har över 20 års erfarenhet av webbproduktion, 10 år med WordPress.

Varför inte göra hemsidan tillsammans… baklänges.

Med hjälp av par professionella designmallar och tillägg kan vi skapa de flesta typer av hemsidor och möta de mest krävande krav på funktionalitet och design. Om vi dessutom bygger tillsammans får vi omedelbar feedback och ni får kompetensutveckling. Vi kan ta bort en nolla på fakturan och ni kan stoltsera med att ni utvecklat hemsidan själva. Tillsammans kan du allt.

När vi utvecklar hemsidor med designmallar installerar vi färdiga artiklar, bilder, design, osv. Sedan byter vi ut allt innehåll mot ert eget och raderar resten: vi bygger helt enkelt baklänges – tillsammans. Det finns många fördelar att använda professionella designmallar och tillägg; då ni äger er egen produktion är ni konsultoberoende, den uppdateras löpande och den är lätt att sköta själv.

Under flera år arrangerade vi wpKafé runt om i Stockholm tillsammans med Maria Zerihoun och Jonathan Sulo, där vi erbjöd gratis inspiration och kompetensutveckling inom WordPress. Vid två tillfällen har vi även varit trendspanare på Internetdagarna  för just tillägg och designmallar.

Mer information kommer inom kort

X
X