Kom igång…

Kom igång och filma med mobilen

De flesta har idag en mobilkamera som är tillräckligt bra för att ta bilder och göra videor som kan användas professionellt; men hur gör man?

Innehåll

Kom igång direkt

Med bra appar och några enkla metoder kommer du att få märkbart bättre bildkvalitet. Vi inleder alla workshops med dessa enkla steg, men de kan även fungera som en mini-workshop på en konferens eller en kick-off.
Det underlättar om appar installerats i förväg.

DET MÅSTE VARA ENKELT

I de grundläggande kurserna använder vi Adobe Spark för att producera filmer, göra produktblad eller webbsidor. Du kan snabbt och enkelt skapa egna produktioner och så snart du behöver mer avancerade funktioner tar vi steget upp till bättre redigeringsverktyg för film och foto.

TÄNK EFTER FÖRE

Vi varvar teori, praktik och reflektion för att efterlikna det arbetsflöde och de situationer som du kommer skildra när du är på jobbet. Vi ger förslag på hur du kan förbereda dig för allt få med dig att du behöver tillbaka till redigeringen.

ÖVA. ÖVA. ÖVA.

Under övningarna varierar vi ljus, motiv och komposition. Du väljer själv om du vill öva porträtt, event, arkitektur och produkter. Vi går igenom hur du ska redigera och publicera bilder för att de ska se bra ut i presentationer, på hemsidor och i sociala medier.

error: Då bilderna är till försäljning har vi spärrat nedladdning.