Laddar Evenemang

« All Evenemang

feb 4

Mat & porträttfoto med Mobilakademin

februari 4 @ 17:00 - 21:00

|Återkommande Evenemang (Se alla)

One event on februari 4, 2020 at 17:00

One event on februari 26, 2020 at 17:00

1800kr

Lär dig fota mat och porträtt tillsammans med Mobilakademin och matstylisten Jennifer Barker

Den bästa kameran är den du har med dig brukar fotografer säga. Inte nog med att mobilkameran är den du alltid har med dig, den håller numer otroligt bra kvalitet för såväl film som foto. När bilder och filmer ses på mobilen är det svårt att se skillnad på en bild tagen med en mobil och en som tas med dyr proffsutrustning.

På fyra timmar lär du dig att ta bättre bilder med din mobil. Vi kommer endast att ta upp det mest nödvändiga gällande mobilen och alla dess appar, men vi hoppas att intresset väckts för att fortsätta att utforska mobilt foto efter kursen.

Passet leds av Mobilakademins Ola Hedin tillsammans med  matstylisten Jennifer Barker.

  • Pris: 1800 kr + moms.
  • 7-11 Deltagare

Jennifer Barker, kock & matstylist

Det räcker med att du köpt hamburgare på McDonalds så har du sett mat som stylats av Jennifer. Hennes styrka är att få maten att kännas naturlig och god, det får inte kännas för tillgjort. Jennifer lagar maten på plats och visar oss sina bästa knep vid såväl tillagning som presentation.

Jennifer har gjort reklamuppdrag för Scan, Burger King, Ica, Risenta, McDonalds, Philadelpia, Marabou, mfl. Jennifer har även varit köksmästare på Villa Pauli och Sigtunahöjden.

Ola Hedin, event & porträttfotograf

Olas specialitet är event och medarbetarporträtt. Sedan ett par år driver Ola även Mobilakademin som erbjuder utbildningar i mobilt foto för bl.a. Telenor, Systembolaget, HSB och Liberalerna. Med några enkla råd kommer dina bilder bli avsevärt bättre.

Bland Olas klienter finns Söderberg & Partners, HSB, Salesforce, Kivra, TCO, Unionen, PTK, Liberalerna, Moderaterna, Konkurrensverket, Telenor, Hjärt & Lungfonden, mfl. Ola Hedin är medlem i Svenska Fotografers Förbund.

Detaljer

Datum:
februari 4
Tid:
17:00 - 21:00
Pris:
1800kr
Evenemang Kategori:

Plats

Blyerts Studio
Rödabergsgatan 3
Stockholm, 113 33 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0735 200 230
Webbplats:
blyerts.com

Arrangör

Mobilakademin
Telefon:
0735 200 230
E-post:
hej@mobilkakademin.se
Webbplats:
mobilakademin.se