Laddar Evenemang

« All Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.
jan 7

Existentiella coacher på nätet // Dag 1

januari 7 @ 09:00 - 16:00

7800kr
Woman surfing internet at coffee shop

En exklusiv webbutbildning för Existentiella coacher

Flera av er har pratat om det – att göra en egen hemsida där ni presenterar er själva och den existentiella coaching. Flera av er har sagt att ni har svårt att komma igång.
Att göra en sajt i WordPress från scratch kan ta emot. Att köpa tjänsten är väldigt dyrt och har ingen långsiktighet. Nu erbjuder Blyerts i samarbete med Existentiellt Forum ett annat alternativ:
Lär dig att sköta din egen hemsida på samma gång som du bygger den.
Du gör din sajt själv men med ledning av Blyerts webb- och fotoexpert Ola Hedin (som numera sitter här hos mig i Rödabergen).

Max tre dagar – och sedan finns du på nätet.
Utbildningen är exklusiv för er som är existentiella coacher, eller går utbildningen just nu, och du får den också därför till exrapris.

NÄR
Dag 1 7 januari, 9-16

Dag 2 14 januari, 9-16
Dad 3 Kommer att finnas flera dagar att välja på.
VAR: Rödabergen.

Så här går det till

Ola Hedin gör mallar som du direkt kan börja jobba med. Du får tre att välja mellan. De kommer innehålla alla basfunktioner du behöver.

Du kommer också före utbildningen få instruktioner för hur du skaffar en domän (en webbadress) och Ola hjälper dig med att placera den i ett webbhotell. Ett webbhotell är den plats på nätet där din hemsida bor. Så när du kommer hit den första dagen har du redan en sida som du kan börja jobba med.

Dag 1 Du lär dig basen i WordPress, lär dig hur din mall fungerar och kan börja fylla den med material redan på eftermiddagen. Inför dag 2 skriver du dina texter, funderar på hur ditt bildmaterial ser ut.

Dag 2 Ola går igenom hur bilder fungerar på WordPress – hur du fotar själv med mobilen, eller hittar fria bilder på nätet och hur du behandlar dem för att de ska bli snygga på sidan.
På eftermiddagen labbar du och Ola hjälper till när du fastnar.

Dag 3 Det här är en labbdag när du sitter här i Rödabergen och jobbar med din sida och Ola finns här hela tiden för att svara på all frågor, komma med förlag på lösningar etc.

Bonus: Eftersom du är i Rödabergen finns massor av existentiellt material, inte minst i form av böcker som du bara kan slå i för att hitta citat etc. Och så finns jag här som en resurs och kan hjälpa till med hur du ska uttrycka dig, vilka ord du ska använda eller med ren skrivcoaching.

Detaljer

Datum:
januari 7
Tid:
09:00 - 16:00
Pris:
7800kr
Evenemang Kategori:

Plats

Blyerts Studio
Rödabergsgatan 3
Stockholm, 113 33 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0735 200 230
Webbplats:
blyerts.com

Arrangör

Existentiellt.nu
E-post:
ann@lagerstrom.nu
Webbplats:
https://existentiellt.nu